Terugblik op de Algemene Ledenvergadering van 18 maart 2023

Op zaterdag 18 maart 2023 vond de algemene ledenvergadering van de Birmingham rollerclub Nederland plaats. Voor de eerste maal werd de vergadering voor gezeten door het nieuwe bestuur. We zijn fier en tevreden dat de BRC een nieuw bestuur heeft.

De opkomst was mooi. Bijna de helft van de leden was present. Bij aankomst konden we enkele rollertjes bewonderen die door de leden zelf waren meegenomen. Zodoende onstond er een gezellige discussie en uitwisseling. Voor de meeste liefhebbers is het fokseizoen al bijna afgelopen. Voor andere liefhebbers is het fokseizoen nog maar net begonnen.

Het officiële gedeelte van de vergadering zal in de notulen van het clubblad verschijnen. Dat gaan we niet op deze website weergeven. Wat we wel willen delen zijn een aantal sfeerfoto’s.

Na de vergadering heeft Peter Goossens ons zijn hok getoond en ook een klein kitje rollers laten vliegen. Dat is altijd wel genieten, zeker omdat het voor de meeste liefhebbers in de wintermaanden moeilijk is om duiven los te laten.

Aanbevolen artikelen