Terugblik op de demo- en presentatiedag

Het was een fijne dag op zaterdag 20 augustug 2022. Het weer zat mee, niet te warm en niet te koud. Verder een mooie opkomst van geïnteresseerde liefhebbers en ook mooie duivenvluchten. Dat laatste is steeds moeilijk om te filmen.
Deze dag was vooral het werk van David Ceulemans en Danny Caelen, twee Belgische leden van de Nederlandse Birmingham rollerclub. Danny en David zijn vrij nieuw in deze hobby. Het fokken, vliegen en selecteren van de Birmingham rollers is een vaardigheid dat gaande weg tot ontwikkeling moet komen.

Toch is het leuk dat je deze hobby kunt delen met andere liefhebbers. En op dagen zoals deze worden er altijd duiven uitgewisseld.

Heb je ook interesse, aarzel niet en neem contact met ons op via info@nbrc.nl

Aanbevolen artikelen