Gemengde duivencompetitie 16 sept 2023

Op zaterdag 16 september 2023 vond de gemengde duivencompetitie plaats. Dit betekent dat de leden van de Nederlandse Birminham Rollerclub zich konden aanmelden om mee te doen voor de wedstrijd. Er waren dit jaar vijf deelnemers.

De dag van de competitie was het mooi weer. Er werd gevlogen met een gemengde kit. Dit wil zeggen dat er zowel oude, jaarlingen als jonge duiven in de kit mogen zitten. De NBRC heeft een wedstrijdreglement waarin staat dat de kitgrootte mag variëren van 15 tot 20 duiven.

Zie in onderstaande tabel de scores van deze competitie.

Het wedstrijdformulier met de details vindt u onder het menu “uitslagen”.

DeelnemerScore
Adrie van der Leest170,06
Peter Goossens83,52
David Ceulemans55,40
Danny Caelen54,18
Wannes LecompteDis (51,11)

Aanbevolen artikelen