Aankondiging ALV 16-03-2024

Wij als bestuur willen jullie graag laten weten dat wij er in geslaagd zijn om een nieuwe locatie te vinden voor onze algemene leden vergadering.

Op 16 maart  2024 om 10.00 uur vindt de algemene ledenvergadering plaats op onze nieuwe, centraal gelegen locatie. Namelijk in het gebouw van postduivenvereniging “Steeds Verder” te Twello.  De grote ruimte inclusief aanwezige kooien biedt mogelijkheden voor een ieder die duiven wil meenemen en tonen, of ruilen en verkopen. We hopen op een goede opkomst met veel leden en veel gezelligheid uiteraard!

Vanuit het bestuur hebben wij het vriendelijke verzoek om zo spoedig mogelijk agenda punten en/of stukken aan te leveren bij de Secretaris. Daarnaast vernemen wij ook graag z.s.m. of jullie aan of afwezig zullen zijn tijdens deze vergadering. Dit mag telefonisch of per mail (agendapunten en stukken inbrengen alleen via de mail aub)

ALV locatie: Stinzenlaan 85, 7392 AD Twello

Kevin Boekema, Secretaris

boekemakevin@gmail.com 

Met Vriendelijke Groeten, B.R.C. bestuur!

Aanbevolen artikelen